Homoljski med Miladinović

Prirodni med sa Homoljskih planina kao hrana i lek 065 / 89 45 789

Lekoviti bagremov med

Bagrem je lekovita biljka a med od bagrema spadau najzdravije i najtraženije u Evropskoj Uniji. Dokazano je da je po svojstvima ispred čuvenog meda od Manuke koji je Novi Zeland uspešno promovisao.

Med od bagrema je dakle jako lekovit i izuzeto cenjen. Neke od blagodeti su i to što umiruje nervni sistem,otklanja posledice stresa,poboljšava san i blagotvoran je za sve stomačne bolesti .

Bagremov med može ostati u tečnom stanju i više od dve godine jer je odnos fruktoze daleko većiu odnosu na glukozu.Ima jako blag ukus,lak je za jelo ,ne uzrokuje nikakva neželjena dejstva i zato je posebno preporučiv za decu.Veoma je važno znati da olakšava stolicu zato se preporučuje i za sve koji imaju otežano pražnjenje. Opšte prihvaćeno konzumiranje bagremovog meda sa homolja je kašičicom na prazan stomak.Mi preporučujemo potpuno drugačiju upotrebu i to,tri kašike dnevno uz čašu vode sa cimetom ili uz topao čaj sa limunom,gde će se med polako otopiti i neće opteretiti slabiji želudac kod korisnika.

Odrasle podsećamo još jednom da je osim za opstipaciju,nesanicu i stres,bagremov med sa homolja dobar i protiv prehlade,virusnih i bakterijskih upala koji su da nas rasprostranjeniji nego ikada.Takođe je uspešan u oporavku organizma nakon bolesti.

Čuvajte Bagremov med na sobnoj temperaturi ,leti u frižideru a najvažnije je da nije pod direktnim uticajem sunčevih zraka.

Srdačan pozdrav od pčelarske porodice Miladinović !

Проба лого

 

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: