Homoljski med Miladinović

Prirodni med sa Homoljskih planina kao hrana i lek 065 / 89 45 789

Bagremov med

Bagremov med tegla

Bagremov med proizveden u našoj porodici možete poručiti na broj telefona 065/2333-458

 

 

Čist prirodan bagremov med sa Homoljskih planina proizveden u porodici Miladinović  je načinjen isključivo od nektara bagremovog cveta. Ovaj med je cenjen u Evropi zbog njegovog blagog ukusa i zlataste boje. Zbog njegove osobine da se veoma sporo ušećeri, odličan je za upotrbu sa onim namirnicama koje ga zahtevaju u tečnom stanju.

Bagremov med je čist, tečan i veoma lagan med i zbog toga je idealan za decu, ali ne mlađu od 12 meseci. Kada se nađe u ustima, oseća se njegov sladak ukus belog cveta bagrema

Med od bagrema se zahvaljujuči svojim lekovitim sastojcima smatra jednom od najzdravijih namirnica i veoma je cenjen među pčelarima i potrošačima i postiže najveću cenu u zemljama evropske unije kao i u Srbiji.

Med od bagrema je izutetno lekovit i jedna je od najcenjenijih vrsta meda.Smiruje nervni sistem i otklanja posledice nakupljenog stresa,te nam pomaže u lečenju nesanice jer omogućava zdrav san.Ovaj cenjeni pčelinji proizvod može i do čak dve godine ostati u tečnom stanju, jer sadrži više fruktoze nego glukoze. Ima vrlo blag ukus i lako je svarljiv, pa se preporučuje i u ishrani dece starije od godinu dana.Deca ga najviše vole upravo zbog blagog ukusa i najbolja preporuka davati ga na kašičicu u sirovom obliku,kao i uz čaj od kamilice koji je takođe veoma blagog ukusa. Kod odraslih med pored toga što smajuje tegobe kod nesanice, stresa, i nervoze ,pokazao se jako dobrim za regulisanje probave ,naročito kod opstipacije.Bagremov med kao lek je veoma efikasan za lečenje prehlade i okrepljuje iscprljeni organizam.

ZAŠTO JE KORISNO KONZUMIRATI BAGREMOV MED:

1

ŠTA SADRŽI BAGREMOV MED :

2

OBAVEZNO ČUVATI NA TAMNOM I HLADNOM MESTU !

KONZMIRATI U KOMBINACIJI SA MLAKOM VODOM ,ČAJEM,MLEKOM ILI OTAPATI POSTEPENO U USTIMA!

Advertisements

Single Post Navigation

2 thoughts on “Bagremov med

  1. Ovaj med je pravi dar prirode.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: